Erich tahtis korraldada Unole ka üllatuse ning viia ta kokku tema vana sõbra, legendaarse koomiku, akrobaadi ja tsirkuseartisti Sergei Fatkiniga (87), kuid kahjuks jäeti mehed koroona ja karantiini tõttu ukse taha.

"Eks see koroona paneb paljudele asjadele pitser. Mis sa teed, selline see elu meil praegu on," sõnab Krieger. Lauljal on siiski hea meel, et ta sai vähemalt korraldada telefonivestluse vanadele sõpradele Uno Loobile ja Sergei Fatkinile. "Sergei on Uno sõber olnud pikki aastaid. Helistasime Unole ja nad vestlesid pikalt. Kui Sergei vahepeal telefoni mulle andis, siis Uno tundis mu ära küll, aga ta ikka küsis mitu korda, et kes ma olen. Ta on ikkagi 90aastane. Häälest oli kosta seda väsimust. Ta ei ole enam see mees, kes homme triatloni stardis oleks. Aga ta on elanud pika ja õnneliku elu ning sai nüüd vähemalt oma vana sõbraga vesteldagi. Nad tundusid õnnelikud."

Uno Loobil Keila hooldekodus isiklikku telefoni siiski jätkuvalt käsutada ei ole. Erichi ja Sergeiga vestlemiseks ulatati maestrole telefon hooldekodu personali poolt.