Hiljuti on Kanal 2 eetris toimunud väga mitmed muudatused, eelkõige kahe vastalustanud saate "Suhtevimkad" ja "Appi, tuleb Hensugusta" eetrist kadumisega. Täna aga selgus, et ametipostilt lahkub programmijuht Kaspar Kaljas. "Uues Jüri Piheli juhitavas ettevõttes Duo Media saab olema teistsugune struktuur, milline täpsemalt, oskab vastata vaid Pihel," kommenteerib Kaljas küsimust, miks ta koondati.

Uurisime Jüri Pihelilt ettevõttega seotud muudatuste kohta, mispeale vastab mees: "Ettevõte elab oma tavalist elu. Muutub struktuur ja programmijuhi ametikohta pole varsti vaja." Uurides, et millised need struktuuri muudatused täpsemalt on, märgib Pihel, et tegu on suure ettevõttega, kus töötab mitukümmend inimest ning taolises ettevõttes ikka mängitakse ametikohad ümber.

Uurisime ka saadete "Suhtevimkad" ning "Appi, tuleb Hensugusta" eetrist kadumise kohta. "Muudatused ikka juhtuvad. Mõni saade on küpsem. Ühed saated lähevad viimistlusele ja teised mitte," tunnistab Pihel, kes lisab, et need saated jõudsid ekraanile liiga kiirustades, "loominguliste asjadega ikka juhtub, et kui saade pole piisavalt viimistletud ja näeb toores välja, siis ei pea televaataja sellepärast kannatama."

Pihel ei hoia kiidusõnadega tagasi ning ütleb, et Kanal 2 töötab rõõmsalt edasi. "Tegime fantastilise pühapäeva. Võitsime kõiki teisi telekanaleid. "Talve" tele-esilinastus teki rekordilise reitingu.". Kui uurida, kas on tulemas veel muudatusi, vastab Pihel kindlameelselt: "Praegu ei paista küll. Eks aja jooksul kindlasti, kuid loodan, et see teeb kõigi näod ainult rõõmsaks."