Kui uurida Lillemetsalt, miks ta sai koondamisteate, loeb ta saadetud meili ette. "Ülesütlemise põhjuseks on AS Postimees Grupi töö oluline ümberkorraldamine, millega seoses teie töö lõpeb," ütleb Lillemets, kes lisab, et erakorraline ülesütlemine on seotud majanduslikel põhjustel.

Küsimuse peale, et mis Lillemets edasi plaanib teha ning kas tal on mõni töökoht silmapiiril, vastab naine: "Mul on alati midagi silmapiiril. Kuna tegu on nii värske uudisega, siis proovin sellega kohaneda ning annan uutest väljakutsetest teada siis, kui need tekivad."

Marica Lillemets asus AS Postimees Grupis vanemtoimetajana tööle tänavu 15. juunil, mistap jääb tema karjäär ettevõttes vähem kui poole aasta pikkuseks.

Ta on lõpetanud 1983. aastal Tartu Ülikooli ajakirjanduse erialal. Aastail 2005–2008 oli ta Eesti Ajakirjanike Liidu esimees. Muuhulgas oli Lillemets ka aastal 2018 regionaalminister Janek Mäggi nõunik. Tollal mainis Mäggi ERRile, et Lillemetsal on väga palju selliseid omadusi, mida ühelgi noorel ja rohelisel inimesel ei ole, oskused sealhulgas.