Kolmapäeviti kell 18.00 koguneb seal näitering Püünelind, mille näitejuhina Maire töötab. Teater pole Mairele võõras, ta on lõpetanud 1972. aastal Viljandi Kultuur­haridustöö Kooli ja praegu lavastab Kambjas oma elu teist lavastust. Mis näidendi ta on käsile võtnud, on esialgu veel saladus.

Kristi Margna alustas õppejõuna

"Kristi näeb kuninglik välja ja tema ettekanne oli erakordne," aplodeeris Balti Filmi- ja Meediakooli nüüdismeedia uus juht Urmas Eero Liiv Teet Margna eksabikaasale, teletoimetaja Kristi Margnale, kes andis oma esimese loengu õppejõuna. Kristi jagas kogemusi Tallinna Ülikooli telemagistrandidele.

"Tore et seda tegin, sest tunnen ka ise, et elu on sealmaal, kus tuleb teha asju, mida enne ei ole teinud," ütleb Kristi. Magistrandid said teada, kuidas Kristi Teet Marg­na ja Kristjan Jõekalda varjus on toimetanud "Rooside sõda", "Kuldvillakut" ning stuudiošõud "Kaks kanget live".

Viktor Vassiljev siunab reisikorraldust

Viktor Vassiljev

Selgub, et rahvadoktor Viktor Vassiljev pole tänavu reisinud põhjustel, mis ei olegi otseselt seotud hirmuga koroonaviiruse ees. "Paljudes kohtades, kuhu tahad minna, topitakse kõigepealt pulk ninna ja siis nõutakse mingit ristimistunnistust," pahandab Vassiljev. "Lähed läbi mingite rõvedate skännerite, tagatipuks pead lennukis istuma mask peas ning olen tuttavatelt kuulnud, et alkoholi ka ei anta."

See ei ole veel kõik, mis Viktorit häirib: "Ja mõtle, tuled siia Eestisse tagasi ja pistetakse veel karantiini! Mis lõbu see siis pakub?"