Esmakordselt toimub 14. novembril põnev töötuba, kus kuuleb näpunäiteid avaliku esinemise kohta ja milline näeb välja stand-up koomiku elu ning kuidas selleni jõuda. Esimese töötoa külaline on Sander Õigus, kelle näol on tegemist Eesti stand-up komöödia kõige töökama mehega – tundub, et ta muust ei mõtlegi kui ainult naljadest. Kui veel lisada sinna juurde kirju elukogemus, rahulik ellusuhtumine ja enda mitte liialt tõsiselt võtmine, saame koomiku, kes tajub kõigi meeltega, mis meie ümber naljakas on.

Töötuba kätkeb endas koomiku Sander Õiguse elulugu, kuidas ta on jõudnud oma karjääris praegusesse hetkesse ning millised on tema kogemused olles nüüd juba tuntud stand-up koomik. Saame ka teada kui palju tööd läheb stand-up materjali arendamiseks ja mida see on ka muudes eluvaldkondades õpetanud. Nii jagab Sander oma kogemusi kirjutamise, avaliku esinemise ja selle maailma telgitaguste kohta. Kõike muidugi muhedalt koomilises võtmes.

“See töötuba ei ole ainult koomikutele, vaid läbi stand-upi kirjutamise olen avastanud paar universaalset nõuannet, mis võiks kõiki huvitada – need on oma mõtete edastamine ja avalik esinemine. Tule lihtsalt kuulama, räägime päriselust,” kutsub Õigus kõiki kohale ning toonitab, et kohale tulles ei pea tahtma ise koomikuna lavale ronida.

Sander Õiguse "Komöödia töötuba" toimub 14. novembril kell 19.00 Kiisa saalis, Kurtna tee 8 Kiisa. Korraldab Saku Valla Kultuurikeskus. Piletid on müügil Piletilevis.