Algselt ohvitserina leiba teeninud James Blunt jõudis suure avalikkuse 2005. aastal megasingliga "You're Beautiful", mis on olnud esikohal üheteistkümnes riigis üle maailma ning tõi mehele ka superstaaristaatuse.

Ta on lugu esitanud ka koos Sir Elton Johni ning David Furnishiga. James on rääkinud, et sai inspiratsiooni sellest, kui nägi metroos oma ekstüdruksõpra teise mehega, mis oli tema jaoks raske vaatepilt.

Nüüd aga on välja ilmunud väga andunud fänn, kes on veendunud, et lugu on kirjutatud temast, väites, et James oli inimene, kes hiljem teda ka jälitas aastal 1984.

"See on päris hirmutav. Ta on väga tulihingeliselt veendunud, et see naine metroos, kellest olen loo kirjutanud, on tema. Ta saatis mulle isegi 50-leheküljelise dokumendi selle kohta, kuidas ma olen teda jälitanud ning ta on hirmul," mainib James intervjuus The Sunile.

"Kuna ta on nii suur fänn, siis oleme kohtunud erinevate kontsertide lava taga jne"

Sellegipoolest on James kindel vastuväide sellele naisele, kes väidab, et mees nägi teda Ühendkuningriikides aastal 1984, kui ta oli kõigest 10-aastane. Blunt tunnistab, et külastas Ameerika Ühendriike esimest korda aastal 2002. Nõnda ei saa see olla võimalik.

Meenuta James Blunti lugu "You're Beautiful"