““Suhtevimkade” saate “killisime” (tapsime, eemaldasime) kollektiivselt ära. See põhjus ei ole jälle mitte selles, et sellist saadet ei võiks teha. Lihtsalt ta ei olnud, nagu vanasti öeldi, eetriküps. Täitsa jumala toores, poolikult tehtud saade. Me ei arva, et vaataja väärib sellist poolikult tehtud asja,” sõnab Pihel.

Jüri Pihel rääkis Kroonikale, et samal põhjusel eemaldati ka Hensugusta saade.

"Muudatused ikka juhtuvad. Mõni saade on küpsem. Ühed saated lähevad viimistlusele ja teised mitte," tunnistab Pihel, kes lisab, et need saated jõudsid ekraanile liiga kiirustades, "loominguliste asjadega ikka juhtub, et kui saade pole piisavalt viimistletud ja näeb toores välja, siis ei pea televaataja sellepärast kannatama."

Jüri Pihel kommenteeris ettevõttega seotud muudatuste kohta, mispeale vastab ta: "Ettevõte elab oma tavalist elu. Muutub struktuur ja programmijuhi ametikohta pole varsti vaja."

Uurides, et millised need struktuuri muudatused täpsemalt on, märgib Pihel, et tegu on suure ettevõttega, kus töötab mitukümmend inimest ning taolises ettevõttes ikka mängitakse ametikohad ümber.