"Igat juhti, kelle alluvad, kolleegid või koostööpartnerid saavad kinga saamisest või kriitikast teada meedia vahendusel, mitte silmast silma, võib pidada ebaprofessionaalseks juhiks. Meie Triinuga saime eetrist kõrvaldamisest teada ajakirjaniku käest," avalikustab Vaher Kroonikale saadetud pöördumises.

Tema arvates peaks tänapäevase tippjuhi annete arsenali autoritaarse otsustusvõime asemel kuuluda näiteks muudatuste oskuslik kommunikeerimine. "Meie saate “killis” ära Jüri Pihel isiklikult, mitte toimkond. Me saate vaadatavus oli väga hea - samaväärne “Õhtu” ja “Reporter” saadetega," teatab Vaher viidates täna Õhtulehes avalikustatud intervjuule, kus Pihel avalikustas, et "Suhtevimkad" otsustati kollektiivselt eemaldada.

"Kaspar Kaljas ehk tänaseks koondatud Kanal 2 programmijuht ning toimkond hindas minu ja Triin Lellepi suvel valmis tehtud “SuhteVimkade” seitse episoodi igati heaks - kiideti ägeda, värske ja julge sisu eest. Saade on tempokas, meie operaator ja monteerija Raivo Teeäär oma ala tipp ja saadet on avalikult kiitnud Brigitte Susanne Hunt, Urmas Eero Liiv ja positiivselt arvustanud kriitik Katrin Pauts," kirjutab ta.

"Soovin Kanal 2-le helget tulevikku, sest vähemalt esmapilgul tundub, et meelelahutusliku kulgemise asemel on uus juht otsustanud päid raiudes kanali kasumisse viia".