Senise kogemuse põhjal teistes Eesti teatrites, kus viibis hiljem tuvastatud nakatanu, ei haigestunud ükski teine teatrikülastaja ega teatritöötaja. Terviseameti hinnangul on rahulikult kõrvuti ühes ruumis istudes, ka pikema aja vältel, nakatumine väga vähetõenäoline.

Vaatamata sellele on teater etendustegevuse praegu ajutiselt peatanud. Kõik haigestunuga kokku puutunud kolleegid saadetakse erakorralisele testimisele ja etendustegevust ei taastata enne, kui on selge, et kõik etenduse andmisega seotud töötajad on terved. Tulenevalt viiruse peiteajast on Tallinna Linnateatri etendustegevus peatatud esialgselt kuni 11.11.2020. Otsused edasise osas tehakse uue nädala alguses, kui on selgunud kontaktsete testitulemused.

Kuna teater on kogunud viiruse leviku tõkestamiseks külastajate kontaktandmeid, saadi tekkinud olukorrast teavitada ka mainitud etendustel osalenuid (vastav e-kiri saadeti teatri poolt välja eile õhtul ja teatrile telefoninumbri jätnud külastajaid teavitatakse tänase päeva jooksul). Lähikontaktsetega võtab ühendust ka Terviseamet. Teater palub vabandust publikule tekitatud ebamugavuste pärast!

Ärajäävate etenduste piletid asendatakse või ostetakse tagasi.

9.11 „Vanja“ asendusetendus toimub 26. jaanuaril, kehtivad samad piletid ja kohad
9.11 „Nad tulid keskööl“ asendusetendus toimub 19. jaanuaril, kehtivad samad piletid ja kohad
10.11 „Kaks vaest rumeenlast“, piletid ostetakse tagasi 20. novembrini
10.11 „Kirsiaed“, piletid ostetakse tagasi 20. novembrini
11.11 „Vanja“ asendusetendus toimub 27. jaanuaril, kehtivad samad piletid ja kohad
11.11 „Nad tulid keskööl“ asendusetendus toimub 16. veebruaril, kehtivad samad piletid ja kohad

Kui asendusetendusele pole võimalik tulla, ostetakse piletid tagasi või võimalusel vahetatakse ümber 20. novembrini Tallinna Linnateatri kassas. Piletilevist PDF-pileti ostnutel palutakse piletite tagasiostuks ühendust võtta Piletilevi kontoriga (tel 624 8032, info@piletilevi.ee).