Seward avalikustas podcastis, et Sussexite ebapopulaarsuse tõttu ei müü numbrid, mille esikaanele on nende pilt pandud. Sama on kinnitanud ka teine Suurbritannia ajakiri Hello!.

"Loomulikult on neist ilusaid pilte. Ma tahaksin neid panna kaanele, aga see lihtsalt ei tööta. Minu arvates on see veider ja huvitav," mõtiskles Seward, kes on tutvunud ka oktoobrikuus brittide seas läbi viidud küsitlusega, kus leiti, et Harry ja Meghani populaarsus pole kunagi nii madal olnud.

"Ma arvan, et see tuleneb sellest, et britid tunnevad, et Harry on meid hüljanud," viitab peatoimetaja printsi selle aasta alguses tehtud otsusele loobuda kuninglikust elust. Praeguseks elab Harry oma ameeriklannast kaasaga Californias.

Seward spekuleerib, et inimesed süüdistavad Meghanit selles, et kuninglikus perekonnas on tekkinud suured lõhed. "Inimesed arvavad, et ta oleks pidanud olema õnnelik sellega, kus kohas ta algselt oli. Maailmas ei ole paljusid kuninglikke printse, nii et miks sellest kõigest loobuda," selgitab ta.