"Okei, ma olen teinud selle kaua oodatud otsuse "90 day saate" kohta.
Jah, ma võtan selle vastu," teatas Merylin Instagramis.

"Aga ärge veel küsige, millisesse hooaega, sest seda otsustatakse siis, kui viisa on täielikult käes. Mul pole hetkel aimu, kui pikaks see protsess võib minna, sest kogu see taotlus ei sõltu minust 100%.
Igaljuhul olen ma otsustanud, et miks ka mitte," lisas ta.

Kui Merylin esimest korda avaldas, et saatetegijad on ta üheks osaliseks valinud, sõnas ta, et ta küll teab, et saade on õudne, aga rahast ta ära ei ütle.

"Ainuke asi on viisa protsess ja siis good to go. Ma tean, et see on räme creep show (õudne show) ja täielikult scriptitud (ette kirjutatud), aga samas miljonist jälgijast ja rahast ju ära ei ütleks," ütles ta oktoobris.

Ta tunnistab, et esimese asjana küsisin kohe nõu oma USA sõpradelt, et see teie riigi saade, mis arvate? "Sõbrad elasid täiega kaasa ja ütlesid, et see on nende lemmikshow, tee kindlalt ära!" kirjutab naine.

Naine räägib, et paarid tema sõbrad olid uudisest väga šokis ning ka tema konservatiivsel sõbral ei liikunud närvgi selle uudise peale. "Muidugi ka see, et OnlyFans müüks pärast seda eriti hästi!"

Maailmakuulus USA tõsielusari "90 päeva abielus" kajastab nende ameeriklaste elu, kes on omale välismaalt kaaslase leidnud ning nüüd oma armastatu endaga USAsse elama soovivad tuua. Ühel hooajal osales telesaates ka Soomest pärit Jasmin Lahtinen, kes oli kihlatud räppari Blake Abelardiga.