"Elu on. Ühe hetke pärast elu oli. Pidin oma ema kõrval olema kuni tema elu lõpuni. Igatsen teda, aga see on elu, nii et head aega mu väike tüdruk," kirjutab Aldo enda Instagrami postituses. Muuhulgas ta lisab, et palun mitte kommenteerida, sest see postitus on pigem meeldetuletus talle.

Viimati andis Aldo Järvsoo elukaaslane Tanel Veenre Eesti Päevalehele intervjuu, kus Veenre mainis, et Karmen elas nende juures ning nad hooldasid teda oma elupäevade lõpuni.

"Karmen elas suurema osa aega koos Aldo ja Taneliga, nii lihtsalt kujunes, kuigi Aldol on veel mitu õde-venda. Aldo jaoks oli oluline, et ema veedaks oma elu lõpu pigem kodus ja lähedastega, mitte ei peaks hooldekodu valget seina põrnitsema. Tema elu lõpuotste kokkutõmbumine toimus väga loomulikult. Selles olid kõige olulisemal kohal rohked lapselapsed ja ajakiri Kroonika, mida ta küsis reede hommikul esimese asjana, kui Aldo või Tanel läks voodisse hommikukohvi viima," kirjutas Eesti Päevaleht intervjuus Tanel Veenrega. Täispikka artiklit saad lugeda siit.