Fox astub üles Nasi uue muusikavideo "Holiday" treileris, kus laulja saabub metsikusse läände just sel hetkel, kui jõuluvana kõrtsist välja visatakse, vahendas BBC.

Korjates üles jõuluvanamütsi, taipab Nas, et tema on uus jõuluvana ja peab tulevikku reisima. Kui Nas on põhjapõdrad reisiks valmis seadnud, hõikab Fox: "Mida iganes sa ka ei teeks, Nas, ära mine aastasse 2020."

See on esimene kord, kui Fox on pärast 1990. aasta "Tagasi tulevikku" kolmandat filmi enda kõige tuntumat karakterit mängib. Tõsi, ta andis 2015. aastal dialoogis oma hääle videomängus "Lego Dimensions".

Muusikavideos kannab ta täpselt sama kauboiriietust, mis kolmandas ajarändamise filmis, kui teismeline jäi metsiku lääne linna lõksu.

Väikene ülesastumine tuleb nädal pärast seda, mil 59-aastane Fox teatas, et peab vist edaspidi näitlemisest loobuma. Ajakirjale People antud intervjuus tunnistas Fox, et Parkinsoni tõve tõttu on tema lühimälu kõvasti kannatada saanud.

"Ma olen suutnud oma laused alati hästi ja ilmekalt meelde jätta. Viimased paar tööotsa olid väga ekstreemsed, sest seal pidi palju rääkima. Mul oli nende mõlemaga raske," selgitas Fox.

Michael J. Foxil diagnoositi Parkinsoni tõbi 1991. aastal.