Jason Momoast ja tema tegelaskujust, Dothraki liidrist Khal Drogost sai kiiresti hitt, aga kui tegelaskuju 2011. aastal ära tapeti järgnes sellele Momoa noore pere jaoks raske periood, vahendas DailyMail.

Kahe aasta jooksul ei suutnud näitleja tööd leida ning võlad muudkui kasvasid. Selle tõttu kannatasid nii Momoa abikaasa Lisa Bonet ja nende kaks last, Lola Iolani ja Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, kes on nüüd vastavalt 13 ja 11.

Momoa meenutas: "Me olime pärast "Troonide mängu" näljas. Ma ei suutnud tööd leida. Väga raske on, kui sul on väikesed lapsed ja sa oled võlgades."

Kuigi "Troonide mängust" kasvas suur hitt, siis osales Momoa sai, kui sari oli alles väga alguses. Ta tegi kaasa esimese hooaja kümnes järjestikuses episoodis ning suri vastavalt raamatule verist surma.

Sarja kulgemise jooksul sai tuntud nimedeks Kit Harrington ja Emilia Clarke, kuid Jason Momoa jaoks olid asjad halvad. Ta küll osales teisel hooajal ühes episoodis (meenutusklipp), aga sarjast lahkumise järel oli ta kaks aastat töötu.

Tema järgmine rollisooritus oli iseenda 2014. aasta filmis "Tee Palomasse", mille ta kirjutas ja lavastas ise. Pärast lühisarjas "The Red Road" osalemist sai Momoa karjäär päästerõnga, kui ta valiti mängima DC Universumis koomiksikangelast Aquamani.

"Aquaman" teenis koos rahvusvahelise kinokassaga 1,1 miljardit dollarit, tehes Jason Momoast ühe enimteenivama meesnäitleja. Sellega pöördus ka Momoa pikalt kestnud ebaõnn.

Momoa abiellus 2017. aastal 12 aastat koos olnud tüdruksõbra Lisaga, kes on Lenny Kravitzi endine tüdruksõber. Paaril on koos kaks last ning helge tulevik.