Rupert Grint liitus Instagrami värvika maailmaga ning tegi esimese postituse koos unikaalse nimega pisitütrest. Teisipäeval tehtud postituses teatas 32-aastane Rupert, et tema ja tüdruksõber Georgia Groome panid tütrele nimeks Wednesday.

Vaid päevaga kaks miljonit jälgijat saanud Rupert istub pildil kollasel diivanil, süles kiigutamas enda kuuekuust esiklast.

"Tere, Instagram. Ainult kümme aastat liiga hilja, aga siin ma olen. Grint Gramis! Siin tutvustamas teile Wednesday G. Grinti. Olge terved. Rupert," kirjutas näitleja pildi juurde.

Rupert ja 28-aastane Georgia teatasid mais, et said esimest korda vanemateks, vaid kuu pärast seda, kui nad rasedusest teada andsid.

Rupert ja Georgia on paar olnud 2011. aastast. Eelmisel aastal hakkasid ringlema jutud nagu nad oleksid abiellunud, kuid nende esindaja seda eitab.

Näitleja sõnas eelmisel aastal, kui ta sai 30, et mõtleb lapse saamise peale. "Kas ma paneksin talle nimeks Ron? See on küll kena nimi, aga ma ei usu. Ja Grint on raske nimi, millega ühesilbilist nime siduda."

Rupert Grinti viimane filmiroll pärineb aastast 2015, kui mängis filmis "Moonwalkers" Jonny nimelist tegelaskuju. Praegu saab teda näha Apple TV+ voogedastusplatvormil sarjas "Servant".