"Marju, minule meeldib naistele meeldida. Ma tahaksin hirmsasti neile meeldida, aga mul on jube suur nina alates lapsepõlvest saadik," märgib kirjanikuna tuntud Mihkel Raud, kes seepeale uurib, mida ta peaks ette võtma oma ninaga, et nägu atraktiivsemaks muuta.

Marju tunnistab, et naiste puhul on see niisama lihtne nagu saates "Rannamaja"-Ada esitles - teed suuremad huuled ning nina paistabki väiksem. Maskuliinse ehk mehe nina puhul märgib Karin hoopis midagi ootmatu: "Mihkel, ütleme nii, et nina suurus näitab mingit muu organi suurust. Nii, et ära seda mitte mingil juhul vähenda!"

"Tahaks küsida, mis organi," lõikab Raud vahele, lisades arglikult, "aga ma kardan vastust, nii et jamh."

"Jah, eksole. Veel on kell vist vähene," viskab Marju pilgu käekellale.

Jääb vaid ette kujutada, mis organist tunnustatud ilusüstide tegija küll rääkida võis...

Muuhulgas tuleb Karini sõnul ilusüste teha pidevalt, ei piisa vaid ühest süstist: “Naha eest on vaja hoolitseda samamoodi nagu hammaste või küünte eest. Seega on tähtis, et süste tehakse regulaarselt. Mina siiski klientidele meelde ei tuleta, et oleks vaja teha uus protseduur. Naine peab ise otsustama, kuna on sobilik aeg uueks vastuvõtuks. Kõiki soovijaid ma vastu ei võeta, ilusate naiste ees vabandan ja saadan ära.“

Vaata täispikka intervjuud!