Flockhart, kelle suurimaks rolliks sel sajandil oli osatäitmine seriaalis "Vennad ja õed", on varasemalt tunnistanud, et ta ei soovinudki kuulsaks saada. Ta soovis küll näitlejaks saada, kuid ta ei oodanud, et tema üks esimesi osatäitmisi nii kuulsaks saab.

Pärast Ally McBeali kehastamist sai Flockhart ise otsustada, et milliseid rolle ta soovib teha. Näiteks on üheks tema tingimuseks, et ta ei taha teha võtteid väljaspool Los Angelest. Kuna tänapäeval tehakse suurem osa Hollywoodi filmidest ikkagi väljaspool inglite linna, siis see mõjutab Flockharti valikut väga palju.

On ka spekuleeritud võimalust, et Flockhart ongi aastatega üritanud vaikselt pensionile minna. Ka raha pärast ei pea ta muretsema, sest tema abikaasa on üks edukamaid filmistaare üldse...

Perekond on kõige tähtsam

Flockhart kohtus 2002. aasta Kuldgloobuste galal Harrison Fordiga. Kuigi staarpaari vanusevahe on 22 aastat, siis siiani on nad lahutamatud. 2010. aastal tegid nad oma liidu ametlikuks. Nende peres kasvab 19-aastane Liam, kelle Flockhart adopteeris 2001. aastal.

Harrison Ford ja Calista Flockhart 2018. aastal

2015. aastal sattus hobikorras lennundusega tegelev Ford õnnetusse ning Flockhart jättis näitlemise mõneks ajaks, et aidata oma abikaasal taastuda.

Kas "Ally McBeal" võib saada uusverisooni?

Kuigi Flockhart pole juba aastaid teinud täiskohaga näitlemistööd, siis on üks projekt, mille nimel ta oleks arvatavasti nõus uuesti Hollywoodi naasma. Nimelt on juba aastaid sahistatud "Ally McBeali" uusversioonist.

Hetkel pole küll ühtegi kinnitust, et hittseriaali hakataks uuesti tegema, kuid Flockhart on vihjanud, et ta on vägagi lootusrikas.