Nimelt kirjutatakse artiklis: "Kõigil kaubandus-, side-, transpordi-, kohalike partei- ja valitsusorganite, lasteasutuste ja med. töötajatel ning juuksureil, kes otseselt puutuvad kokku inimestega, kanda neljakordsest marlist maski, mida iga nelja tunni järel vahetada."

Muuhulgas ütleb ka neljas punkt: "Kinoteatrite ja kultuurimajade direktoritel lasteseansside korraldamine ja lasteringide töö. Keelata kõik laste ja noorukite (kuni 18 eluaastat) massiüritused. Täiskasvanute massiüritused kooskõlastada San.-Epid. Jaama peaarstiga."

Kui uurida Jaanus Saksalt, et mis ta antud postitusega mõtleb, vastab räppar mitme mõtteliselt: "Eks iga isemõtlev inimene saab ise aru, mida mina täpselt mõtlen." Vast toob räppar koroonaviiruse puhul paralleele gripiga ning kunagi neile seatud piirangutega? Artikkel ise pärineb väljaandest "Rahva hääl" ning algallikas peaks pärit olema Haapsalu Pitsikeskusest.

Muuhulgas kommenteerib postitust ka ekspoliitik Priit Toobal: "Aga mis seal naerda? Gripp on siiani surmav haigus."

Postitusele on mitmed inimesed reageerinud naerunägudega, kaasarvatud meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson ja laulja Kerdo Mölder.