Äriajakirja Forbes andmetel on Donald Trump võlgu miljardi dollarit. Kuid tal on võimalik seda kõnede pidamise abil tagasi maksma hakata, sest ekspertide sõnul, kes aitavad edukatel ja tuntud inimestel avalike kõnede eest raha kasseerida, on Trump "väärt" miljon dollarit. Kui ta peab kõne välismaal, siis on summa kahekordne, kirjutab TMZ.

Presidendiks olemise ajal pidas Trump mitmeid meeleolukaid ja skandaale tekitanud kõnesid. Sellest sai omaette kunst, mille uuesti nägemise eest nii paljudki oleksid valmis maksma.

Samamoodi võivad kõnede eest raha saama hakata ka Trumpi abikaasa Melania ning tütar Ivanka. Nende kahe hinnad on madalamad. Melaniale ollakse nõus maksma 75 000 - 125 000 USAs ning välismaal kaks korda enam.

Ivanka teeniks Trumpi lastest kõige enam. Tema saaks USAs 75 000 - 100 000 ja välismaal 100 000 kuni 125 000 dollarit.

Trumpil ei oleks raske leida inimesi, kes teda kuulata tahaksid. 70 miljonit inimest andis ju talle kuu alguses hääle. Trumpi valikud oleksid aga piiratud vabariiklaste ning parempoolsete üritustega.

Välismaal ollakse valmis teda kuulama riikides, kus tal on palju sõpru, nt Iisrael ja Venemaa.

Küll aga on Trumpil ja tema pereliikmetel rääkimiste ajal piirangud. Nad ei tohi edasi anda konfitentsiaalset infot ja neid ei tohi ka salvestada.

Praegu on teada, et mitmed avalike suhete firmad aga ei soovi Trumpe enda klientideks, kuna see võib olemasolevad kliendid vihale ajada ning tekitada olukorra, kus kliendid lähevad minema. Seega, kui Trumpid tahavad rääkimise eest raha saama hakata, siis peavad nad leidma hea alternatiivi.