Endine minister Janek Mäggi rääkis enda suhtest rahaga ning avaldas, et on raha peale maias. Lisaks avaldas ta ka, et raha pärast võib täitsa abielluda.

"[...] Raha on juriidilise abiellumise ainukene mõte. Inimesed, kes elavad lihtsalt koos, võivad lähedase surmaga kaotada ühiselt rajatud kodu, mis võib minna näiteks elukaaslase äiale ja ämmale, kelle jaoks elukaaslase laste ema või isa on puhas õhk. Lapsedki võivad ema või isa tänavale tõsta, kui nad saavad mõne vara omanikuks. Juriidiline kindlus on abielulepingu sõlmimise ainuke mõte," ütles ta.

Mäggi lisas: "Kuid kindlasti on ka romantiline pool. Laulatada tasub ainult armastuse pärast. Selle kinnituseks."

Ettevõtja avaldas, et temal ja abikaasal abieluvaralepingut pole, sest neil on kõik ühine vara.

"Kui abiellusime, olime varatud. Abieluvaraleping on juhuks, kui sa ei ole oma partneris kindel või oled lihtsalt vana, rikas ja paljude varasemate lastega ega taha elu jooksul kogutut liiga lihtsalt kellelegi juhuslikult kinkida või oma lapsi kõigest ilma jätta. Me olime kahekümnesed, noored ja tee alguses. Ühisvara on sellisel juhul mõlemale poolele mõistlik. Samas, kui kaks keskealist inimest peale tormilist elu teineteist leiavad, võivad nad loomulikult oma suhted abieluvaralepinguga reguleerida. Ühe lapsed ei peaks saama teise laste vara endale asja ees teist taga. Vanemate ja laste suhted vahel ajas muutuvad ning seepärast on päris oluline, et just vanemad annavad endale aru, kellega nad oma kogutud vara jagama peavad ja miks," rääkis Mäggi.