Epp edestas oma viiendas saates pika eduga kaht konkurenti Raidot ja Hannest - juba enne viimast vooru oli tal 810, Hannesel 190 ja Raidol 130 punkti. Kuigi viimasele küsimusele - millise suurulukiga ei ole aastatel 2008-2018 Eesti riigiteedel juhtunud ühtegi liiklusõnnetust (hüljes) -, vastasid kõik valesti ja ka Epp kaotas poole oma kogutud punktidest, piisas sellest ülekaalukaks esikohaks.

Viie mänguga kokku kogus ta 3330 eurot.

Kaheksa aasta ja viieteistkümne hooaja jooksul, mil populaarne mälumäng "Kuldvillak" Kanal 2 ekraanil olnud, ei olnud ühelgi naismängijal õnnestunud veel viit saadet järjest võita ja tšempioni tiitlit saada. Saate varasemast ajaloost TV3 ekraanilt on see õnnestunud kahel naisel.

Kroonika on varasemalt kajastanud, et paljud televaatajad teavad Eppu ehk hoopis kui võluvat lauljatari, kelle hääl kõlab sellises raadiohitis nagu "See linn on minu".

Kõige tugevamateks teemadeks peab Epp enda puhul popkultuuri, ajalugu ja sporti.

Naisi selles saates paraku väga tihti ei näe – nii oli ka Epp turniiri ainus naismängija. "Viktoriinidel on selline vanamehe aura ja kuulsus juures, kuid tegelikult pole see sugugi nii," ütles Epp põhjuseks, miks ehk naisi nii harva selles mängus näeb ja kutsub siiski kõiki sookaaslasi üles osalema.