Möödunud kuul kajastati "Pealtnägijas" Erbi pettusskeeme, mis vaatamata sellele, et naise halbadest kavatsustest on räägitud meedias korduvalt, leiavad endiselt naiivseid ohvreid. Saates mainiti ka seda, et Hõrrak on jäänud tiitlist ilma, kuid naine ei soovinud seda rohkem kommenteerida.

Nüüd selgub, et ka tema sai rahadega lihtsalt petta. "Pikk jutt aga lühidalt - Eesti meedias korduvalt petuskeemidega tuntust kogunud missisevõistluse korraldaja Ireni Erbi rakendas minu peal sama petuskeemi, mida oli rakendanud juba mitmete naiste peal - nõudis minult maailmavõistlusel osalemise eest 2,5 korda rohkem raha kui ametlik osalemistasu Mrs Globe kodulehel ja kui ma sellega ei nõustunud, võttis ära tiitli ja andis selle järgmisele heausksele naisele, et järgmiselt naiselt raha välja petta," selgitab Hõrrak nüüd.

Ta ei jäänud käed rüpes passima, vaid kaebas Erbi kohtusse, et saada tagasi oma tiitel ja kroon. Nüüd saabus kohtuotsus, mille järgi peaks Erbi tagastama Hõrrakule tema võidetud tiitli, krooni ja võiduga kaasnenud õigused, kuid selle asemel otsustas võistluse korraldaja mustata vandeaudiitorina töötavat Hõrrakut.

Missis Estonia Facebooki leheküljele on tehtud postitus, kus Erbi väidab, et Maksu- ja Tolliametilt saadud kiri, mille järgi ta peaks Hõrrakule tagastama krooni ja tiitli, on võltsing. "Olge kindlad, et Kristi Hõrraku Missis Estonia Classique staatus endise kandidaadina on igaveseks lõpetatud," seisab postituses.

Hõrraku sõnul ignoreerib Erbi lihtsalt kohtuotsust ning Missis Estoniaks kuulutatud naine soovib hoiatada teisi naisi sellise petturi eest. "Ka mind hoiatati "läbi lillede" Erbi eest, aga kuna ma usun alati kõigist parimat, ma ei suutnud uskuda, et keegi võib midagi sellist teha. Seetõttu ma tunnen, et siinkohal on nüüd vajalik olla konkreetne," selgitab ta põhjust, miks ta on võistluse korraldaja avalikult häbiposti pannud.