Kroonikaga võttis ühendust inimene, kes oli nädalavahetusel näinud Hilton Tallinn Park hotellis Brigittet ja Roni lausa suudlemas, kuid endise paari meespool lükkab sellise kuulujutu ümber. "Juhtusime seal lihtsalt kokku ja veetsime tõesti ka veidi aega koos, aga mitte kahekesi," jäi Ron napisõnaliseks.

Ron ja Brigitte läksid lahku eelmise aasta sügisel, kui reklaamivaldkonnas töötav noormees suudles oma toonast töökaaslast Cafe VS-is. Teised baaris viibinud inimesed filmisid kuuma suudlust ning videod jõudsid ka Brigitteni, kes Roni koheselt maha jättis ja tema juurest välja kolis.


“Kallid naised, kui teiega on kunagi nii käitutud, siis te peate kindlasti minema ka lahku,” teatas Hunt sotsiaalmeedias. “Ma lähen eluga edasi ja leian uue sitaks fucking ägeda mehe, kes mulle never nii ei teeks.”

Vaid mõned kuud hiljem nähti Brigittet ja Roni taaskord koos, kui nad võtsid uue aasta vastu ööklubis Veenus, kus nad teineteist ka kuumalt suudlesid. "Koos me ei ole. Jätkuvalt olen vaba ja vallatu korteriomanik ja valmistun ennekõike oma uueks tööks," sõnas raadiohääl toona.

Vaid loetud nädalad hiljem oli ta suhtes bachata treeneri Indrek Mägiga, kuid kumbki osapool ei kinnitanud suhet kuni aprillikuuni. "Indrek on nii inspireeriv ja äge inimene. Temaga on kõik nii amazing ja me oleme inimestena väga sarnased. Tal on oma maailm (motokross ja tantsimine), minul enda oma (meedia, tantsimine)... Meie ühisosaks on tants ja võimas energia, mida jagame. Mina annan talle power’it, tema mulle ka. Hea energia on pidevalt õhus," ütles Brigitte selle aasta septembris ajakirjale Anne & Stiil.

Kuigi Brigitte oli avalikult teatanud, et ta sooviks Indrekuga ka pulmad teha ja lapsi saada, siis möödunud nädalal tunnistas raadiohääl, et nende suhe on läbi.