Seni vaid kahes osas kaasa teinud skandaalse rannamajalise ja teiste neidude vahel on uues episoodis tunda pinget juba algusest peale, kuid tõeliselt tuliseks läheb naiste vahel siis, kui jõutakse klubisse.

Nimelt on uues osas Viktoriale ja Adale pinnuks silmas see, et Helena ei aidanud saates osalenud vallalisel neiul leida noormeest, vaid rannamajaline nautis hoopis ise inimeste tähelepanu. "Helena ei aita nagu absull, täiesti null. Ta mõtleb, kuidas oma tutti selle venna riista otsas hõõruda. See ei keri, see on nõme," teatas Viktoria vihaselt.

"Ütleme nii, et Helenal on rohkem lööki kui meil. Just selle pärast, et ta oskab hambaid pesta," lisas purjakil neiu vihjates Helena tegudele rannamajas, kus ta käis Toomasele vannitoas suuseksi tegemas.

Pärast peolt hotellituppa naasmist otsustas Helena, et ta tahaks ikkagi klubisse tagasi minna ning ta naasis alles kell 9 hommikul. Selleks ajaks olid teised neiud, eesotsas Viktoriaga, püha viha täis ning Ada ütles Helenale otse, et nad arvavad, et ta ei peaks enam saates jätkama.

"Me mõtlesime Vikiga siin veidi, et mis point sellel on ja me arvame, et oleks targem kahekesi seda saadet jätkata," ütles Ada otse välja.

Varasemalt on Helena avalikustanud, et ta tundis tegelikult ise, et teiste neidude kooslus sobis saatesse paremini. “Ma ei taha üldse oma energiat sinna alla panna ja isegi lugeda sellest midagi,” palus ta oma Instagrami jälgijatelt.