Järvamaa metsade vahelt pärit ja Tallinna Tehnikülikoolis telekommunikatsiooni tudeerinud Jaanuse sõnul oli tee nii kuulsa sarja tegemise juurde pikk ja käänuline. Hetkel Londoni lähedal, vaid 12-minutilise jalutuskäigu kaugusel sarja peamisest võttepaigast elav Jaanus meenutab, et suure fännina tekkis soov filmimaailmas töötada juba ligi 15 aastat tagasi.

"Tol ajal aga jäi mulje, et selleks peab kindlasti Hollywoodi kolima. Seegi poleks olnud probleem, kui USAsse tööloa saamine nii keeruline ei oleks. 2013. aasta paiku sai selgeks, et ajad on muutunud ja Hollywoodis kohapeal tegelikult enam väga suuri asju ei filmitagi. Üks maailma suuremaid keskusi on aga just Londoni ümber ja sündiski kindel otsus koos kaasaga Inglismaale kolida," meenutab ta.

Esialgu tegi aga elu omad korrektuurid ja Jaanus sai Londonis hea kontoritöö, mis küll kahjuks ei viinud eriti unistustele lähemale. Alles 2019. aasta kevadel õnnestus tal lõpuks ühineda ühe agentuuriga, kes aitab algajatel huvilistel leida tööd suurte filmide ja telesarjade juures. Paar kuud hiljem ütles ta kontoritöö üles ja astus reipalt sarja peamise võttepaiga ehk Elstree Stuudio väravatest sisse!

Loe sellest, milline oli eestlase roll maailmakuulsa seriaali juures, kas ja milliste staaridega ta kohtus ja kui palju sellise töö eest maailma kallima seriaali juures ka makstakse.