"Ma teen nii palju tööd, aga siis ometi kirjutatakse sellest, kuidas mul on näiteks lühikesed püksid jalas. Vahel ma tunnen, et suhte- ja eraeluteemad on fookuse hoopis ära viinud asjalt, mida ma nii tulihingeliselt teen, ning sellelt, kes ma olen muusiku, töötaja, artisti ja loominguinimesena," ütles Liis Buduaarile.

"Saan aru ka sellest, et inimesed on erinevad ja eraelulised asjad müüvad. Võib-olla ka mina muutun ja olen selles osas kunagi leebem.”

Varasemalt on Liis avalikult eksponeerinud oma suhet tuntud klahvpillimängija Rene Puuraga, mis lõppes 2015. aastal. "Praegu läks paraku nii, aga ma üritan ikkagi näha ka selle elumuutuse positiivsemat ja helgemat külge, sest - nii tuleks vaadata elule," ütles lauljatar pärast lahkuminekut.

Aasta tagasi jäi ta Eesti-Saksamaa jalgapallimatšil kaamerate ette elukaaslase Karl-Erik Koduga. Finantsettevõtte Porta Finance partner Karl-Erik soetas Noblessneri kvartalisse 2019. aasta mais uue elamise, kuhu kolis sisse ka lauljatar. Kahe- ja kolmetoaliste korterite hinnad algavad selles südalinna kvartalis 190 000 eurost.

Tänavu jaanuaris jäi Liis klubis Studio kaamerate ette Soome popstaari Isac Elliotiga, kellega ta ka paar kuuma suudlust jagas. Soomlase sõnul oli õhtu süüdlaseks alkohol ning kahel lauljal suhet ei tekkinud.