Möödunud kuul kajastati "Pealtnägijas" Erbi pettusskeeme, mis vaatamata sellele, et naise halbadest kavatsustest on räägitud meedias korduvalt, leiavad endiselt naiivseid ohvreid. Saates mainiti ka seda, et Hõrrak on jäänud tiitlist ilma, kuid naine ei soovinud seda rohkem kommenteerida.

Kuna Hõrrak ei olnud nõus Ireni Erbi poolt nõutud 2,5 korda suurema Mrs Globe'i osalustasuga, siis korraldaja Erbi otsustas Kristi Hõrrakult tiitli ära võtta ning anda selle teisele naisele. Seejärel pöördus tiitli kaotanud miss kohtusse ning 10.11.2020 seisuga andis kohus võidu Kristi Hõrrakule, nõudes Ireni Erbit tagastama viivitamatult Hõrrakule Missis Estonia Classique 2020 tiitli.

Kristi Hõrrak ei jätnud asja sinna paika, vaid otsustas ühendust võtta ka Mrs Globe'i peakorraldajagaga. Siiani esindas Eestis Mrs Globe'i Ireni Erbi, kes ka naisi ülemaailmsele võitlusele osalema saatis. Pärast mitmeid negatiivseid meediakajastusi teatas 15. novembril sündmuse peakorraldaja, et esindusleping Ireni Erbiga on tühistatud.

"Meil on väga kahju ja meil on väga piinlik, et meie nimi on seotud sellega," märgib peakorraldaja. "Ta on meie endine esindaja, kuna me tühistasime tema litsentsi. Meie firmal on nulltolerants negatiivse ajakirjanduse ja teiste naiste laimamise suhtes."

"Arvestades, et Ireni Erbil ei ole enam õigust esindada Mrs Globe'i, ei ole tal ka võimalust enam Missi ja Missise võistlusi korraldada ning seetõttu loodan, et enam üksi naine ei pea tema tegevuse läbi kannatama ja missivõistlus on edaspidi kõikidele naistele meeldiv ja ülistav kogemus," sõnab Kristi Hõrrak pöördumises Kroonikale.

Varasemalt on Kristi Hõrrak välja toonud:

Hõrraku sõnul ignoreerib Erbi lihtsalt kohtuotsust ning Missis Estoniaks kuulutatud naine soovib hoiatada teisi naisi sellise petturi eest. "Ka mind hoiatati "läbi lillede" Erbi eest, aga kuna ma usun alati kõigist parimat, ma ei suutnud uskuda, et keegi võib midagi sellist teha. Seetõttu ma tunnen, et siinkohal on nüüd vajalik olla konkreetne," selgitab ta põhjust, miks ta on võistluse korraldaja avalikult häbiposti pannud.