Mihhail Jefremovi uue advokaadi Andrei Aleškini sõnul pole Zahharovi perel enam rooli istunud joobes näitleja vastu mingeid pretensioone. Pealegi kaaluvad ohvrid võimalust paluda armu riigi presidendilt.

Seega on Jefremovil nüüd rohkem võimalust kolooniast varem välja minna.

8. juunil kihutas Mihhail Jefremov oma džiibi roolis Moskva südalinnas vastassuunavööndisse ja otse otsa väiksemale kaubikule, mille juht hukkus. 8. septembril astus armastatud näitleja kohtu ette.

Kohus mõistis Jefremovi süüdi liikluseeskirja rikkumises, mille tagajärjel suri inimene ettevaatamatusest, mille põhjustas joobeseisundis olev isik. Kohtuniku sõnul oli Jefremovi auto heas seisus, ka ilm oli saatuslikul õhtul kuiv.
Pärast avariid leiti Jefremovi verest lisaks alkoholile ka keelatud aineid. Näitleja väitis pärast õnnetuse juhtumist, et ta ei mäleta midagi ning seda korrutas ta ka uurimise käigus.Pärast pea kahte tundi kestnud istungit teatas kohtunik, et Jefremov mõistetakse kaheksaks aastaks üldrežiimiga kolooniasse.
Prokurör küsis Jefremovile karistuseks 11 aastat vanglat, näitleja advokaadid lootsid, et 57-aastane mees peab trellide taga olema vaid kaheksa aastat.