Mitmed arstid usuvad, et kunagine Hollywoodi mogul nakatus vanglas viibides koroonaviirusesse. Weinstein, kes on 68-aastane, võitleb alates märtsist, kui ta kinni peeti juba niigi mitmete haigustega. Tal on mitmed kõndimis- ja seljaprobleemid.

Weinsteinile tehti koroonaviiruse test teisipäeva hommikul, kuid arstid ootavad tulemusi. Sellegipoolest on nad veendunud, et tegu on positiivse tulemusega. Kui Weinstein annab positiivse testitulemuse, võetakse ta kohe haiglasse jälgimise alla.

Weinsteini esindaja mainis Daily Starile: "Me ei saa kinnitada ega ümber lükatada, kas Mr Weinstein on koroonapositiivne või mitte. Saame öelda, et Mr Weinsteinil on palavik ja ta on jälgimise all"

"Kindlasti ei tule see üllatusena, et Weinsteinil on mitmeid haiguseid ja tervisehädasid, sealhulgas kõrge vererõhk, nimmekanali stenoos ja muud südameprobleemid. Ta kuulub kindlasti suurde riskirühma."

Hetkel on Weinstein kinnipidamisasutuses süüdistatuna vägistamises. Ka märtsis anti teada, et mees andis positiivse koroonatulemuse, kui ta saadeti vanglasse, millele järgnesid mitmed südameprobleemid.