Suurettevõtja Neinar Seli ja tema poeg Kristo Seli kirjeldavad oma koostööd – kuidas sujub isa käivitatud ettevõtete üleandmine poja kätesse. Kuigi maailm on taas lukku minemas, külastab Edukate-eri Kristian Taskat ja tema elukaaslast Veronica Puhki nende Itaalia oliiviistanduses. Elukaas­lased korjavad sügiseti ise kokku oma mitmetonnise oliivisaagi ja Veronica räägib, kuidas temast sai oliiviõli asjatundja.

Eesti parimaks ettevõtteks tunnistatud Nortali partner Taavi Einaste ja tema abikaasa, kirjanik Susan Luitsalu võõrustavad Edukate-eri oma Käsmu kodus. Äridaam Ruth Oltjer räägib, kuidas tema desinfitseerimisvahendite tootmine on mitmekordistunud ja kuidas tema kodust sai vahepeal lausa kriisistaap. Selgub, et Eesti kuulsamaid youtuber'eid ja noor ettevõtja Victoria Villig oli kuulus juba enne seda, kui tema Bolti kaas­asutajast isa Martin Villig tuntuks sai!

Vaata ka, milliseid luksuslikke jahte on Eestis tegutsevatel ja siitmailt pärit ettevõtjatel ning kui uhkete autode roole keeravad tegijad äris. Lahenda ka ristsõnu ja loe, millist edu tõotab sulle edu horoskoop järgmiseks aastaks.