Vaid 7-aastaselt teleekraanidele jõudnud Kieran Culkin on tänaseks juba 38-aastane. Ta on "Üksinda kodus" Kevinit kehastanud Macaulay Culkini noorem vend.
Poiste ülemaailmne edu saabus filmiga "Üksinda kodus".

Kierani osalemine filmides tulenes suuresti sellest, et poiste isa Christopher rohkem tuntud nimega "Kit" üritas oma poja Macaulay Culkin populaarsust ära kasutades aktiivselt oma teisi lapsi kinno suruda.

Christopher Culkin ei pidanud Kieranit rahaliselt atraktiivseks ja ei vaidlustanud seetõttu oma lepinguid, nagu ta tegi Macaulay puhul, püüdes saada filmimise eest miljoneid autoritasusid. Selle tulemusena, kui 1996. aastal otsustas Macaulay mõneks ajaks kinost loobuda, jätkas Kieran ja nende noorem vend Rory aktiivselt filmides osalemist.

Alles 1998. aastal oli Kierani karjääris läbimurre, kui ta mängis peaosa draamas "The Mighty". Teismelisena mängis Kiran ainult sõltumatutes filmides, suure eelarvega filmides aga vaid väiksemaid rolle.

Hetkel mängib Kieran tuntud draama telesarjas "Succession", millega ta oli nomineeritud Kuldgloobusele.

Kieran Culkin on alates 2013. aastast abielus Jazz Chartoniga, kes ei ole filmimaailmaga seotud. Nende pisitütar sündis 2019. aastal.
Kierani naine on aktiivne Instagami kasutaja, kes postitab palju pilte Kieran Culkinist kui ka pisitütrest.