Eestist pärit Hellove on juba varasemast tuntud loominguline tegija, kes jõudis 2019. aastal ka Eesti laulu konkursi finaali. Tema hiljutine sisenemine tantsumuusika sfääri on leidnud tugeva nähtava toetuse, sest debüütsingel „Lie” muljetavaldavad numbrid on kogunenud vaid poole kuuga.

Tõuke selleks on andnud ka ainulaadne popmuusikat ja indie-stiili ühendav „Cinematic Pop“ alamžanr, mille kordumatu iseloom on omane Hellove mõlemale singlile.

Gloria Kim on mitmekülgne Korea-Ameerika talent, kes on andekas nii laulja, DJ, kui ka produtsendina. Hetkel Los Angeleses resideeruv Kim alustas muusikukarjääri Nashville’is elades ja seal ülikoolis käies. Kimi tähelend algas Austraalia DJ / produtsendi Will Sparksi 2017. aasta Spinnin ’Recordsi hitiga „ Take Me “, kui see kogus ainuüksi Spotifys üle 25 000 000 striimimise.

Sellele järgnesid hitid Angelenose ja tantsumuusika DJ ning produtsentidega NATIIVE, Macco ja GRLSKOUTiga. Gloria looming on saatnud ka Emmydele nomineeritud sarju nagu ‘Impeerium’ ning värsket Selena Gomezi toodetud filmi ‘This Is The Year’.

Kuula verivärsket singlit!