"Okei, no vana uudis juba, ikkagi panen pildi üles oma tunnistusega," kirjutab lauljatar oma Instagrami postituse juurde.

"Rohkem kui aasta tagasi otsustasin kooli minna ja kosmeetikuks õppida, nüüd kaks nädalat tagasi lõpetasin ja ma olen väga uhke. Nii et, kui kuskile salongi otsitakse kosmeetikut, võite mind soovitada."

Hiljutises intervjuus lisab Elina: "Jaa, olen nüüd paberitega kosmeetik, aga tööd mul veel pole. Nii, et ma hakkan alles vaatama ja silma peal hoidma," märgib Elina, kes ei välista isegi enda salongi tegemist.

"Praegu tegelen alles kliendibaasi kasvatamisega." Ka saatejuht Andres Puusepp viskab õhku mõtte, et kes ei tahaks Elina juures käia, ta võib isegi tulla.

“Mõtlesin alguses juuksuriks õppida, aga kosmeetiku eriala õppekavaga lähemalt tutvudes sai otsustavaks see, et lisaks näohooldusele omandatakse veel mitmeid erinevaid ja minu jaoks huvitavaid oskusi ja teadmisi,” räägib Elina Born, kes läks sel 2019. aastal kooli.

“Ma pole kunagi ennast selle mõttega survestanud,” sõnab Elina kui küsin, kas on edasiõppimisele ka varem mõelnud. “Ootasin lihtsalt õiget aega ja selle suve lõpus tundsingi, et on vist õige aeg ja tunne.”