Kui saatejuht Marko Reikop uurib, et kust Tabor võis viiruse saada, vastab näitleja: "Me võime kõik seda oletada, kust me viiruse saame. Kokkuvõttes ei ole see tähtis, kust me selle saame. See on ikkagi teiste inimeste jaoks tähtis, kellega sa kokku puutud"

"Mured hakkavad pärast, kui sa oled selle diagnoosi saanud. Tuleb mõelda, kellega sa koos olid ja poleks ma sinna läinud ja oh oleks ma kodus olnud, aga meie eluviisi juures ei saa ju seda lubada," tõdeb Tabor Reikopile.

"Esimene diagnoos oli negatiivne, siis ma trallitasin veel ringi, tegin saateid ja kohtusin inimestega. Läksin etenduse kordusproovi ja siis ma andsin ikkagi positiivse koroonaproovi," lausub näitleja.

"Hea, et mind üles nopiti. Mina ei oleks elu sees läinud seda proovi veel andma, sest mul sümptomeid praktiliselt ei olnud. Kergelt lõi enne proovi andmist nina kinni, aga muidu polnud mitte ühtegi sümptomit," märgib Tabor, kes lisab, et tegelt on ta saanud sellise toreda novembrikuise lisapuhkuse.

Kui uurida, kas ta ei kartnud, et haigus võib kuidagi hulluks muutuda, siis Margus pigem seda ei uskunud. Seejuures ei taha ta öelda, et inimesed ei peaks valvsad olema. "Ma ei tea, mis on mind kaitsnud või mis täht sealt ülevalt paistab, et saad selle korooona, süptomeid pole ja enesetunne on hea," mõtiskleb Tabor.

Nüüd usub mees, et tal on tekkinud antikehad ning selle laine ajal ta viirusesse enam haigestuda ei tohiks: "Nii nagu ma professor Irja Lutsari jutust aru sain, siis koroonasse ma enam jääda ei saa. Neil, kel oli haigestumine kevadel, võib see uuesti juhtuda. Samas ta ju rahustas, et praeguses laines nakatunud ei tohiks enam viirust saada ega levitada," lausub Tabor, kelle sõnul võib ta nüüd katmata näoga igal pool ringi käia.