Artist nimetab enda uut singlit ‘’LondonParisChicago’’ kõige bravuusemaks looks, mis ta siiamaani kirjutanud on. Kui kevadel ilmunud ‘’buda.01’’ EP oli rohkem sissepoole elav muusika, siis nüüd vastandudes soovis ta luua miskit väljapoole elavat. ‘’See on disko, glämm, öö, kokaiin – Studio 54, aastal 2020,’’ kirjeldab loo autor.

Lugu sündis täpselt aasta tagasi, pärast ühte NOËP’i Tartu kontserti. “Hommikul ärgates ketras mul 5 minutit järjest peas fraas: “Londooon Paaris Chicagoo, I think I know the way to goo”. Bassikäik, keelpillid ja muu tuli kõik pärast seda – kõik sai alguse sellest nilbest mantrast,” täpsustab Jonas. Terviklikust diskost ei saa aga puududa võrgutav, suure laenguga naisvokaal, mis viis mõtte ammuse sõbranna ja suurepärase laulja Pille-Riin Karro ehk ELLIP peale, kellel piisas vaid paarist katsest, et saada kätte ideaalne variant. Bassikäigu mängis kuldsete kätega gruuviguru Siim Avango.

Video valmis koostöös hinnatud režissöör Hindrek “Masa” Maasikuga. “Meie nägemus loost klappis koheselt ja töö üheskoos oli ülisujuv. Kindlasti sundis ta mind ka mugavustsoonist välja tulema - kui peol olen ma üldiselt viimane mees, kes särgi seljast viskab, siis videos on mul glitter jaki all nähtav paljas rind. Suur kummardus Hindrekule ja tema meeskonnale – tulemus on mega” rõõmustab Jonas.

jonas.f.k on artisti sooloprojekt, mille esimene debüütalbum ‘’buda.01’’ ilmus kevadel digialbumi ja vinüülina TIKS rekords alt ja sai positiivse vastukaja osaliseks nii muusikasõprade kui kriitikute poolt. Hetkel kompab jonas.f.k piire uue muusikaga ja valmistab ette järgmist kauamängivat.

Kuula lugu!