Politsei tegi Caligula nimelisele klubile haarangu 00.05, pärast seda, kui kaevati, et on kuulda lärmi Astorias 41. tänaval 20. avenüül paikneva keldri kohta. Klubi reklaamis end kui kuumim svingerite koht New Yorkis.

Politsei saabudes avanes vaatepilt, kus maskideta klubikülastajad ebaseaduslikult joovad, eirates lubatud vahemaad. Muuhulgas leidus seal hulganisti kaitsevahendeid. Leiti ka kolm armatsevat paari, kes olid madratseid täis tagaruumis suguühtes.

Põrandaalune svingerite klubi nimega Caligula peab ennast New Yorki kuumimaks svingimisklubiks.

Politsei sõnul rikkus pidu reeglit, mille kohaselt ei tohi koguneda rohkem kui 25 inimest. Piirang oli kehtestatud kollase tsooni ettevõtete jaoks. Peale hajutatuse eiramisele puudus klubil ka vajalikud litsentsid alkoholi müümiseks ja käitlemiseks.

Šerifi tehtud fotodelt võib näha, et ühte väiksesse ruumi oli kokku surutud neli valget voodit ja üks must nahkdiivan. Muuhulgas näeb seal ruumis ka üht korvi, mis on täis kondoome.

Teisel pildil näeb, kuidas kondoomidega täidetud pappkarbi ülaosasse on tõmmatud pitsiline must rinnahoidja. Sealhulgas on näha ka tahvlit, mis näitab hindu, et VIP-tuba alates 10-ks minutiks algab alates 30 dollarist kuni terve ööni on 500 dollarit.

Ettevõtte juhi Roy Bacoyle esitati süüdistus kehtestatud piirangute rikkumise eest, litsentseerimata klubi pidamises ja alkoholi müümises.

Bacoy endale määrati piirangute rikkumise eest 1000 dollariline trahv, samas ettevõttele määratud rahatrahv küündis 15 000 dollarini.