Selgeltnägija Alina Verdish teatas oma Youtube'i kanalil, et tal on suur kogus tõendusmaterjali Safronovi kohta. Tal on salvestatud vestlused, sõnumid, pangaülekanded ja lekitatud ülesanded.

Kuid saatejuhi abi polnud naise sõnul sugugi odav. Näiteks kuulsa auto pagasiruumi katse eest, mida on kasutatud ka Eesti versioonis, tuli tasuda 900 000 rubla. End skeptikuna portreeriv Safronov sai naiselt kokku 1,5 miljonit rubla ning mees lubas, et aitab teda saate lõpuni välja, kui ta on iga katse eest nõus tasuma 200 000 rubla.

Safronovil olid väidetavalt mitmed skeemid, kuidas selgeltnägijat telekaamerate eest vaikselt aidata. Vihjeid andsid näiteks tema sõrmused ja kohad, kus ta katsete ajal seisis. Mõnikord teadis ta juba ette, et milline inimene või asi on neil musta riide taha peidetud ning ta andis sellest Verdishile juba varem teada.

Vallandatud Safronov teatas väljaande StarHit vahendusel, et tema kavatseb Verdishi vastu kohtusse minna. "Mul läheb hästi, jätkan tööd. Alina Verdish vastutab oma sõnade eest kohtus," ütles ta lühikese kommentaari.

Telekanal TNT otsustas sel nädalal aga Safronoviga koostöö lõpetada. Nende sõnul on mitmed osalejad proovinud erinevaid pettuseid, et jõuda läbi katsete põhiosaliste hulka, kuid võttemeeskond pole allunud ühelegi katsele.