Kuid möödunud reedel, kui armastatud tüdrukutebänd teatas, et nad taasühinevad, tegi 31-aastane Triinu oma konto taaskord avalikuks ning sealt on näha, millist elu endine ninjatüdruk viimastel aastatel on elanud.

Nimelt on Kivilaan elanud juba aastaid Šveitsis. 2018. aastal kirjutas Õhtuleht, et endine lauljatar töötab seal ühes firmas osakonnajuhatajana.

Kui Triinu õde Kerli elab juba aastaid koos armastatud laulja ja saatejuhti Karl-Erik Taukariga, siis endine ninjatüdruk on valinud endale eksootilisema välimusega peigmehe, kelle nimi on Adriano.

Juba noore neiuna vaatas Triinu pigem välismaa meeste poole. 2005. aastal tuksus tollal kõigest 17aastase Kivilaane süda endast kaheksa aastat vanemale mehele, kellega koos ta ka Londonisse eluaseme soetas. Mõni aeg hiljem oli tema uueks väljavalituks Itaalia päritolu Giovanni Battista Azzolino, kelle vanemate häärberis Triinu mõnda aega elas.

2011. aastal kirjutati meedias, et Viljandist pärit tüdruk on leidnud endale järgmise väljavalitu, kel nimeks Sandro Loco Graf.

2013. aastal teatas Triinu, et tal avastati healoomuline kasvaja.