Jenniferi vend Blaine palub nüüd avalikkuselt abi, et kaotatud vara kompenseeritaks. Ja tuleb välja, et seda oli küllaltki palju.

Simpsonville'is asuva laagri "Hi-Ho" peahoone süttis põlema reedel ning majast ei jäänud enam midagi järgi. Maja kasutati igasuviseks varjupaigaks kohalikele noortele, kes seal mitmete tegevustega end aktiivsena hoidsid, ning ka elamis- ning tööruumid perele endale.

Filminäitleja vend Blaine Lawrence saatis endistele laagrikülastajatele ja nende vanematele kirja, kus on toodud välja kõik see, mis põlengus hävis. Blaine, kes oli ka ise laagrijuht, sõnas, et põlengu tõttu läksid hingusele tema kabinet ning eraldiseisev korteriala, mida pere ise kasutas.

Maha põlesid ka hobustele mõeldud tallid, lastele mõeldud siseratsutamisala, ronimissein, kohalikku metsaelu kujutav väljapanek, käsitöö tegemiseks mõeldud paviljon, farmitöömasinate garaaž, medõe ruumid ja palju veel.

Kuid tänu õnnele jäid alles väline spordiväljak, puuonnide ala, lemmikloomade aedik, järveala, vibulaskmisareen, karjamaa, väline hobuserada, kanala ning veel mõned laagrialad.

Kuigi Blaine on õnnelik, et need alad on veel alles ning et põlengus ei saanud surma ega viga mitte ükski loom ega inimene, siis on kahju perele siiski suur. Sellele vaatamata püüab ta kõik uuesti taastada, et laager saaks 2021. aasta suvel taas uksed avada.

Blaine palub kogukonna abi laagri taastamisel ning et pered end ikka uuesti kirja paneksid. Ta lubas teha kõik, mis tema võimuses, et laager näeks järgmise aasta suvel välja nagu uus.

Ametivõimud uurivad, mis võis põlengu põhjustada.