Pärast Edu Akadeemia asutaja Roland Tokko meenutamist, kuidas ta kitarri hakkas õppima, tõi ka Kristel Kruustük enda kohta põneva fakti välja: "Kusjuures, ma hakkasin ka vist bändi tegema kuskil 16-aastaselt," naerab Kruustük, "õppisin reaalselt ise kitarri selgeks, läksin ja mängisin ühes punk-bändis basskitarri."

"Aga ega ma muidu midagi erilist ei teinud. Kasvasin Kosel üles, käisin koolis ja oline selline enam-vähem normaalne õpilane. Ega ma midagi hullult asjalikku ei teinud, nii et ma põnevusega ootan kõiki neid lugusid, mida me täna kuuleme," lisab Kruustük.

23.-30. novembril 2020 toimunud noorsootöö nädala tunnuslause on „Loon ise oma elu“, võttes fookusesse noorte osaluse ja ettevõtlikkuse. Nädala raames tuuakse esile noorte endi inspireerivad tegevused, ettevõtmised ja algatused ning jagatakse infot erinevate osalusviiside kohta.

Selle nädala lõpetuseks tehtid Delfiga koostöös vinge saade, kus esitleti kolme inspireerivat ja ägedat ideed. Saatejuhtideks olid juutuuber Victoria Villig ja Karl Vilhelm Valter. Esinejatena astusid üles villemdrillem ja Liis Lemsalu.

Vaata täispikka saadet!