Macaulay Culkin (Kevin McCallister)

Näitlemist alustas Culkin nelja-aastaselt. Esialgu tegi ta kaasa väiksemates seriaalides. Tema ülemaailmne edu saabus filmiga "Üksinda kodus" (1990), kus Culkin mängis peaosa – Kevin McCallisteri. Aastal 1992 valmis filmile jätk "Üksinda kodus 2" taas Culkiniga peaosas, kuid see jäi viimaseks "Üksinda kodus" filmiks, milles ta kaasa tegi. 1994. aastal valmis veel üks Culkinile kuulsust toonud film "Rikas Richie", pärast mida tõmbus ta rambivalgusest pisut tagasi. Näitlemise juurde tagasi pöördus ta 2000. aastal.

Tänu filmile üleöö maailmakuulsaks näitlejaks saanud Macaulay Culkin on pärast Kevini mängimist pidanud võitlema erinevate deemonitega. Väidetavalt hakkas näitleja tarvitama alkoholi ja narkootikume juba teismelisena. Kohtus "lahutas" Culkin ka oma vanematest, kes seni tema vara haldasid, ning endist lapsstaari ei saanud enam keegi kontrollida.

Aastatel 1998–2002 oli ta abielus näitlejanna Rachel Mineriga. Seejärel oli tal pikaaegne suhe näitlejanna Mila Kunisega, mis lõppes 2011. aastal. Aastatel 2013–2017 oli tal suhe näitlejanna Jordan Lane Price'iga. Tema praegune tüdruksõber on Brenda Song, kellega ta tutvus filmi "Changeland" (2019) filmimisel.

Macaulay Culkin

Catherine O'Hara ( Kate McCallister, Kevini ema)

Näitleja Cathrine O'Hara on paljudele televaatajetele tuntud tänu filmidele "Üksinda kodus" ja "Üksinda kodus 2" , kus ta mängis Kevini ema. Tema debüüt televisioonis toimus palju varem. 20-aastaselt osales ta telesaates "Saturday Night Live". 70ndatel oli tema põhitegevuseks koomiks tegelaste dubleerimine. 2000. aastal mängis ta koos oma kauaaegse sõbra Eugene Levyga filmis "Best in Show". Catherine mängis aastatel 2015-2020 seebiooperi näitlejat ühes šõus, mille Eugene alustas koos oma poja Dan Levyga.

Catherine O'Hara

John Heard (Peter McCallister, Kevini isa)

Heard lahkus siit ilmast 2017. juulikuus, kui tema surnukeha leidsid hotellitöötajad näitleja toast. Lahkamine tõestas, et ta suri südameataki tõttu.

Ta on tuntud peamiselt filmidest "Üksinda kodus" ja "Üksinda kodus 2", kus ta mängis pereisa Peter McCallisteri. 1993. aasta filmis "Tulejoonel" esines ta professor Rigerina. Ta mängis 1993. aasta filmis "Pelikani memorandum" ‎Gavin Vereeki. 1999. aastal nomineeriti ta Emmyle kandideerima "Sopranodes" juhurolli täitmise eest.

Näitleja oli abielus kolmel korral. Esimene liit kestis vaid kuus päeva ning kolmas abielu lahutati seitse kuud pärast pulmi. Tema poeg Maxwell John suri vaid 22-aastasena 2016. aastal.

John Heard

Joe Pesci (Harry)

77-aastane Pesci ei ole enam aktiivne Hollywoodis mitmetel põhjustel. Juba 1999. aastal teatas ta, et läheb näitlemisest pensionile ning hakkab hoopis muusikaga aktiivselt tegelema. Juba 60ndatel osales ta aktiivselt bändi Joey Dee and the Starliters tegemistes, kuid siis sai ta maailmakuulsaks filmistaariks ning muusikukarjäär läks pausile.

1991. aastal võitis ta Oscari Martin Scorsese lavastatud krimidraamas "GoodFellas" kõrvalosatäitja rolli eest. Pesci tunnistas, et ta väsis näitlemisest ära 90ndatel ning ta kaotas huvi. "Mulle meeldib mängida filmides peaosi aga ma sooviks häid rolle. Minule ei sobi, kui ma saan kõrvalosad projektides, mis ei ole head. See tapab sinu lõpuks," kommenteeris Pesci, kes sai 1998. aastal ka Kuldse Vaarika auhinna kõige halvema kõrvalosatäitmise eest filmis "Surmarelv 4".

Joe Pesci

Daniel Stern (Marv)

Röövel Marv on vaieldamatult tema kõige kuulsam roll. Praegu 63-aastane Daniel mängib filmis "James vs. His Future Self".

Daniel Stern

Kieran Culkin (Fuller McCallister)

Ta on "Üksinda kodus" Fullerit kehastanud Macaulay Culkini noorem vend. Kierani osalemine filmides tulenes suuresti sellest, et poiste isa Christopher rohkem tuntud nimega "Kit" üritas oma poja Macaulay Culkin populaarsust ära kasutades aktiivselt oma teisi lapsi kinno suruda.

1998. aastal oli Kierani karjääris läbimurre, kui ta mängis peaosa draamas "The Mighty". Teismelisena mängis Kieran ainult sõltumatutes filmides, suure eelarvega filmides aga vaid väiksemaid rolle.

Hetkel mängib Kieran tuntud draama telesarjas "Succession", millega ta oli nomineeritud Kuldgloobusele. Kieran Culkin on alates 2013. aastast abielus Jazz Chartoniga, kes ei ole filmimaailmaga seotud. Nende pisitütar sündis 2019. aastal.

Kieran Culkin
Devin Ratray ( Buzz McCallister)

Kevini kiuslikku suurt venda Buzzi kehastanud Devin Ratray pole nautinud just kõrgelennulist Hollywoodi. Mehel on siiski õnnestunud aegade jooksul üles astuda ligi 60 filmis ja telesarjas.

Nagu mitmed tema endised näitlejad, on ka Devin muusikaga tegelenud. Lisaks näitlejakarjäärile laulab ja mängib Devin kitarri ansamblis nimega Little Bill and the Beckleys.

Devin Ratray