Enne kui oli raadio, enne kui oli televiisor, rääkimata Spotifyst ja TikTokist, enne kõike seda oli hea laulu puhul oluline vaid see, et ta pidi kohe meelde jääma ning kõik pidid saama seda kaasa laulda. Just need kõige-kõigemad lood on jõudnud meieni ajast, mil püssirohi polnud veel leiutatud ning kirjasõna ei levinud - need on meie Eesti regilaulud. Curly Strings on võtnud täpselt ühe sellise regilaulu - "Suisa suuda" - teksti ning toonud endaga tänapäevasesse energiast pakatava küttefolgi võtmesse.

"Suisa suuda" regilaulu tekst räägib loo neiust, kes läheb metsast luuda tooma ja teel kohtub Kalevipojaga. Kangelane ei mõista, et "ei tähendab ei!" ning tahab ennast vägisi neiule peale suruda. Õnneks noorik kaitseb enda au, võitleb riivatule mehele vastu ning põgeneb koju, kus ema-isa teda selle teo eest igati kiidavad.

Kui Curly Strings seda pala oma ansambliga proovides mängima hakkas, sai arutelude käigus selgeks, et kogu lauluteksti nii lihtne mõista polegi - vanad regilaulikud olid kavalad peitma ridade vahele topelttähendusi ning ütlemata jäänud mõtteid. Küll aga oli selge, et kõneldi praegu naisterahvaste vaatevinklist ning oleks hea, kui siin loos saaks sõna ka keegi meheliku poole pealt.

"Õnneks saabus värskelt universumi päästmiselt tagasi meie praeguse aja topeltähendustega hittide meister nublu, kes lisas loole oma sõnad mehepoegade vaatevinklist," tõdes Talsi rõõmsalt. "Nõnda sündis Curly Stringsi ja nublu lugu "Olge terved, tütrekesed!", mis kannab endas kaugete aegade õpetussõnu, metsikut muusikalist energiat ja eepilist mõminaräppi."