Kelly abiellus Brandon Blackstockiga 2013. aastal ning neil on abielust kaks last. Kuid nende suhted on käärima läinud ja sellele aastal läks paar lahku, aga veel lahutatud pole. Küll aga käidi kohtus, et laste hooldusõigus ära jagada. Nagu sellistel puhkudel ikka, siis sai laste ema nende peamise hooldusõiguse, vahendab TMZ.

Brandon aga soovib olukorrast võtta viimast. Ta nõuab Kellylt 436 000 dollarit kuus toetust - 301 000 on abikaasatoetus ning 135 000 lastetoetus. Lisaks tahab Brandon naiselt saada kaks miljonit õiguskulude katteks.

Laste osas tekkis vaidlus, kuna Brandon tahab elada Montanas asuvas talus koos nende kahe lapse, kuueaastase Riveri ning nelja-aastase Remyga. Tema sooviks olid laste hooldusõigust jagada, mille tulemusel oleksid lapsed Montana ja Los Angelese vahelt regulaarselt reisima hakanud.

Kohus otsustas Clarksoni kasuks geograafilistel põhjustel. "Kohus leiab, et väikelapsed ei ole kunagi olnud ega ole ka praegu Montana elanikud olnud ning California on nende koduosariik," ütles ta.

Kohus andis mõlemale vanemale võrdse õigusliku ja füüsilise hooldusõiguse, kuid Kelly jaoks on positiivne see, et temale kuulub peamine otsustusõigus. Brandon saab lapsi näha iga kuu esimesel, kolmandal ja viiendal nädalavahetusel. Esimesel ja viiendal nädalavahetusel peab Brandon olema Los Angeleses, kolmanda puhul võivad lapsed reisida Montanasse.

See tähendab, et kuigi tehniliselt on tegu võrdse hooldusõigusega, siis kuuluvad lapsed Kellyle lõviosa ajast.