Kroonika küsis, miks Kätlin Maran otsustas parkimiskoha ära müüa, vastas ta: "Inimesed ikka ostavad ja müüvad asju. Mul olid Viru keskuses kümme aastat kauplused ja kuna enam ei ole, siis pole ka parkimiskohal mõtet."

Maran lisas, et ei näinud parkimiskoha üürimisel mõtet ning lihtsam on see maha müüa. Ta usub, et kohast võiksid olla huvitatud inimesed, kes elavad Viru keskuse vahetus läheduses.

Kroonikas kirjutas eelmisel aastal, et Kätlin Marani ja Urmas Sõõrumaa suhe on läbi ning Sõõrumaa leidis endale noorema naise. Kunagine glamuurne esipaar, 1988. aastal Miss Estonia Tallinna printsessiks valitud Kätlin Maran ja Eesti üks rikkamaid ärimehi Urmas Sõõrumaa ei ole enam koos, vaid on elanud juba aastaid erinevaid elusid. Tuntud ettevõtja veedab aega joogaõpetaja Hedi Laigariga, kellega elab koos Adilas. Kroonika tegi kitsamas ringis ammu teada olnud suhte ametlikult avalikuks.

Juba viimased kaheksa aastat on Urmas Sõõrumaa (59) olnud muutunud mees. Ta ei figureeri seltskonnapidudel ega veeda aega luksuslikel jahireisidel šampanjat juues või muudmoodi elu nautides, nagu varakad ärimehed oma vaba aega näikse väärtustavat. Sõõrumaa on leidnud teise tee. Tema istub Põhja-Tais pimedas koopas ega räägi nädalaid kellegagi. Ta rändab küll maailmas ringi, aga need on koolitusreisid, kus õpitakse tundma iseenda sisemaailma, energiaid, pimedaid soppe, hirme ja saladusi, mida kõike üks keeruline inimhing endas peidab.

Urmase kahe noorima tütre ema Kätlin Maran (50) meest neil rännakutel ei saada. Lennujaamades on Sõõrumaad nähtud lennukile minemas ja sealt tulemas küll ühe ja teise saatjannaga, viimased aastad jagab temaga ühist teed aga joogaõpetaja Hedi Laigar (33). Sõõrumaa on käinud end arendamas Prantsusmaal, Venemaal, Tais, Tiibetis, Indias, Laoses ja Birmas. Kuna paljud koolituslaagrid on mõeldud just paaridele, siis Tai ja Tiibeti joogareisidel oli Urmase kaaslaseks just Hedi.