Arvatavasti paljudele on Kristjan Heinmets (26) üpriski tundmatu nimi (näost rääkimata). Sellegipoolest mäletab ehk terane televaataja seda tumedajuukselist noormeest 2019. aastal Kanal 2 eetris olnud telesaatest “Suunamudijate meistriklass”. Kristjan jõudis finaali, kuid võitu ta koju ei toonud.

Kaotusest hoolimata on tema igapäevaelu mitmeski mõttes värvikirev, alates modellindusest lõpetades majandusõpetajana Euroopa koolis. Kõige argipäevase kõrval ketrab tal mõttes ka üks suur ja ambitsioonikas idee: nimelt loob ta agentuuri Eesti muusikutele, mis aitaks nad just digitaalsete keskkondade kaudu maailma viia. "Kõigepealt on eesmärk kasvatada digitaalse muusika levikut ja streamimisi (voogesitusi - toim.) ning pärast arendada artistide live-esinemiste võimekust ja hulka," selgitab Kristjan enda pikalt küpsenud ideed.

Loe lähemalt, mida arvab Kristjan suunamudijatest, mis seob teda Brigitte Susanne Hundiga, kuidas Taiwan tegi temast modelli ning millised on tema ambitsioonikad plaanid Eesti muusikamaastikul!