"Mul ei ole plaanis kuhugi lahkuda," sõnas Sildna Kroonika pärimise peale, kas ta lahkub. "See on väga loomulik ja tervislik areng organisatsioonis, et operatiivne juhtimine antakse mingil hetkel üle," kommenteeris ta.

"Uue festivalijuhi leidmine annab mulle võimaluse keskenduda ettevõtte Shiftworks arendamisele ja TMW strateegia kujundamisele. See on võimalus arenguks nii mulle kui organisatsioonile. TMW on saanud 12 aasta jooksul anda olulise panuse sellesse, et Eesti muusikal oleks rohkem rahvusvahelisi võimalusi. Meie festivalitiimist on kasvanud välja oma ala eksperdid, oleme enesekindlalt Euroopa sündmustekaardil ning organisatsioonina tugev, meie tiim on super."

Helen Sildna on endale juba ka uued ülesanded võtnud. "Keskendun Shiftworksi teenusteportfelli arendamisele, kasutades sündmuskorralduse ja kommunikatsiooni kompetentse strateegilise mõjuga projektide arendamisel. Kultuuri ja loomevaldkonna roll ja positiivne mõju ühiskonna arengus on jätkuvalt see, mille nimel töötan. TMWi uut juhti toetan festivali puudutavatest strateegilistes küsimustest ja partnersuhetes. Juhin TMW’i korraldavat ettevõtet, mis lisaks TMWile korraldab näiteks ka Station Narvat."