27-aastane sõnas: "Ma ei karda end maailmale näidata ja sa ei peaks samuti seda tegema."

Palmer jagas Instagramis mitmeid ilma meigita tehtud fotosid, mis näitasid, kui kehvas seisus tema näonahk on. Ta võitles aknega aasta ning proovis sellest võitu saada erinevate vahendite abil, kuni viimaks avastas, et probleemi taga on polütsüstiliste munasarjade sündroom, vahendab toofab.

Näitlejanna avaldas Instagramis, et PMS on teda terve elu ilma tema teadmata sisemiselt rünnanud. "Mu akne oli nii halb, et minu valdkonna inimesed lausa pakkusid, et nad maksavad selle vastase ravi ise kinni. Ma proovisin kõike," sõnas Keke.

"Hustlersi" täht sõnas, et tal soovitati juua rohkem vett, muuta oma dieeti ning ta proovis ka kahtlase väärtusega Accutanet kahel korral. Miski ei aidanud. Ta rääkis, et ta läks isegi kord pisarates arsti juurde, kuid arst ei teinud midagi muud, kui andis leetrite vastast rohtu.

Keke hakkas siis ise oma pere ajalugu uurima ning jõudus PMSini. Ta viis leiu arstile, kes siis diagnoosisidki tal hormonaalse haiguse. Keke rõhutas, et ei maksa kõike uskuda, mida internetist loed, kuid tema jutu mõte on see, et mitte keegi meist ei saa iseend rohkem aidata kui me ise.