Ott Leplandi ja Púr Múddi uus lugu "Vaikida Võib" on inspireeritud muusikute enda eludest – läbi elatud emotsioonidest, kogemustest ja mõtetest. “Lugu räägib sellest, kuidas sageli võtame kõike oma elus iseenesest mõistetavana ja hakkame seda väärtustama alles siis kui meil seda miskit enam ei ole” räägib Ott uue loo sisust. “Lugu ise on põnev, müstiline ja samaaegselt ka helge” kirjeldab Púr Múddi liige Joonatan Siiman ühist singlist. “Usun, et nii mõnigi inimene võib end selle loo sõnades ära tunda,” lisab Joonatan.

Púr Múddi jaoks on tegemist nende esimese eestikeelse looga, eelnevalt on duo muusikat välja lasknud vaid inglise keeles. “Varasemalt me sellist koostööd ei ole teinud, aga kuna meil oli Otiga hea klapp ja vibe stuudios, siis mõtlesime, et miks mitte teha üks eestikeelne singel ka” räägib Joonatan Otiga koostöö tagamaadest.

Uue loo tegemise ja salvestamise protsess on olnud mõlemale osapoolele väga inspireeriv kuna nii Ott kui ka Púr Múdd tahtsid katsetada üheskoos midagi uut ja huvitavat. “Meie jaoks oli hea väljakutse kirjutada koos Otiga loole eestikeelset teksti ja samal ajal luua produktsioon, mis on siiski väga meielik,” räägib Joonatan laulu loomise protsessist. Ott räägib, et vaatamata sellele, et ühise singli puhul on tegemist pigem melanhoolsemas toonis tantsumuusikaga, siis loo salvestamis- ja valmimisprotsess on olnud humoorikas ja lõbus. “Luurele läheks nendega iga kell” lisab Ott.

Oti ja Púr Múddi uus lugu "Vaikida Võib" on tänasest olemas kõikides voogedastusplatvormidel ning muusikavideot saab vaadata YouTube’ist.

VAIKIDA VÕIB
Muusika/sõnad: Ott Lepland, Oliver Rõõmus, Joonatan Siiman
Produktsioon: Púr Múdd (Oliver Rõõmus, Joonatan Siiman)
Mix/master: Tim Bell
Vokaal arranžeering/taustvokaal: Karl-Erik Tamme
Video režissöör/operaator: Alex Trevinsky