"Rock DJ" laulja Robbie Williams tunnistas, et hakkab bändi tegema koos kahe austraallasest laulukirjutaja ning produtsendiga. Koostöö agaralt juba käib ning kuigi bändil pole veel nime, siis on neil laule, mida avaldada, vahendab The Sun.

"Olen paari sõbra Flynn Francise ja Tim Metcalfe'iga töötanud väikese projekti kallal. Me hakkame bändi tegema. Mul avalduvad laulud, mis ei ole minu nime alt," ütles Robbie.

Tegu pole aga päris tavalise bändiga, kes annab niisama kontserte. Selle asemel ta tahab korraldada reive suurtes hallides, mis on täidetud tema poolt karantiini ajal tehtud kunstitöödega.

"Ma olen väga, väga põnevil. Tahan seda teha Berliinis. Tahan seda teha Tokyos. Saab lõbus olema," lisas ta Instagram Live'is tehtud avalduses. Ta lisas, et hallid oleksid päevasel ajal justkui kunstigaleriid, kuid õhtul muutuksid need muusikaareenideks.

Bändiga tehtav muusika pole ainuke, mille kallal Robbie Williams on tööd teinud. Suvel teatas ta Zoomi vahendusel, et teeb koostööd ka endise Take That liikme Gary Barlowga.