Letitia Wright postitas video, mille eestvedaja sõnas, et kõik inimesed, kes võtavad COVID-19 vaktsiini peavad "lootma, et neil ei kasva lisajäsemeid". Selle tõttu langes näitlejanna Twitteris kriitikalaviini alla, mille peale ta ütles, et ta ei ole vaktsiinide vastane, aga oluline on küsida küsimusi, vahendas BBC.

Videos räägib saatejuht Tomi Arayomi, et ta on suur nõelte ning vaktsiinide skeptik ja ta pole kindel, kas ta COVID-19 vaktsiini üldse võtab. Ta tunnistas ka, et ei tea, kuidas vaktsiinid meditsiiniliselt töötavad ega avalda meditsiinilist informatsiooni.

Briti näitleja algse postituse juures, mida jagati enam kui kolm tuhat korda, oli palvetavate kätega emoji. Posituse järel tekkis tal vihane vestlus kasutajatega, kes süüdistasid teda valeinformatsiooni levitamises.

"Minu eesmärgiks ei olnud kedagi end halvasti tundma panna ega öelda, et seda (vaktsiini) ei võetaks," selgitas Wright. "Ma olen lihtsalt mures, mis selle sees on. Kas pole õige küsimusi esitada?"

Suurbritannia meditsiinijuhid on esimesed vaktsiinid, mis on toodetud Pfizeri ja BioNTechi koostöös, heaks kiitnud, öeldes, et progress on olnud raske ning turvalisus kõige olulisem.

Wright aga jäi vaatamata kriitikale oma algsele postitusele kindlaks. "Kui sa ei nõustu populaarsete arvamustega, kuid küsid küsimusi ning mõtled enda eest, siis sind tühistatakse," kommenteeris ta.

Wrighti postituse ja tema jagatud videoga tutvus põgusalt ka Marveli kaasnäitleja Don Cheadle, kes kirjeldas video sisu kui "rämpsu". Näitleja lisas, et räägib sellel teemal Wrightiga ka ise.

Jaga
Kommentaarid